lista
conferinta cluj

11/10/2018 by Mediprice with 0 comments

Unitatea medicala pentru care optati este acreditata?


Daca raspunsul este da, este un semn clar ca institutia este preocupata sa ofere calitate si implicit siguranta pacientilor. Este un semn ca lucreaza continuu pentru a-si imbunatati standardele si pentru a oferi ingrijire medicala de calitate.
Cum puteti afla acest lucru?
Puteti intreba personalul din unitate sau consulta lista unitatilor acreditate pe site-ul www.anmcs.gov.ro.
Vineri, 28 septembrie s-a desfasurat la Cluj prima sesiune de informare privind acreditarea unitatilor sanitare – “Managementul calitatii la furnizorii de servicii medicale paraclinice” . Seminarul a fost organizat de PALMED – Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private, in parteneriat cu ANMCS – Autoritatea Nationala de Management al Calitatii în Sanatate.
Scopul ANMCS consta in asigurarea si imbunatatirea continua a calitatii serviciilor de sanatate si a sigurantei pacientului, prin standardizarea si evaluarea serviciilor de sanatate si acreditarea unitatilor sanitare.
Mediprice doreste sa ofere pacientului inclusiv informatii despre acreditarea unitatii sanitare pentru care opteaza in cadrul platformei mediprice.ro, aftfel ca in cel mai scurt timp vom introduce si aceasta functionalitate. Ne bucuram ca am participat la acest seminar si multumim organizatorilor pentru buna desfasurare si dezbatere a unui subiect menit sa sprijine pacientul – CALITATEA SERVICIILOR MEDICALE.

Lasa Comentariu