lista
taur

15/05/2018 by Mediprice with 0 comments

Horoscop medical simpatic – TAUR


Taurul si doar taurul!

O sa incepem cu partile pozitive….

Gata, am terminat.

Draga taur, esti gurmand, esti incapatanat, materialist, lenes, posesiv, si altele…

Sa nu cumva sa intarzii 5 minute daca te intalnesti cu un taur. Daca ai facut-o, poti spune ca te-a lovit trenul si din cauza asta ai intarziat… este o scuza buna ca sa scapi de flacarile care ii pot iesi din nari. Sau iti va sugera sa te revansezi pentru ca nu esti punctual…un cadou ar fi ideal…ceva costisitor, eventual are o lista in buzunar cu ce si-ar dori.

Cum spuneam, taurul este gurmand. Dragostea pentru mancare este partial de vina pentru problemele de greutate, care sunt agravate de lipsa de exercitii fizice si obiceiurile sedentare.

Ca semn de pamant, esti predispus la greutate corporala, iar digestia si metabolismul sunt lente, crescand densitatea tesutului corporal. Exercitiile fizice moderate si o dieta buna ar trebui sa fie o disciplina stricta in viata ta pentru a combate dragostea de care pomeneam mai sus.

Taurul guverneaza gatul, corzile  vocale, amigdalele si valul palatin. Pentru a mentine functia tiroidiana la maximum, dieta este foarte importanta. Asigura-te ca esti cu analizele la zi ale amigdalelor si tiroidei.

Taurul simte nevoia de a fi intotdeauna inconjurat de dragoste si frumusete. Partenerul sau de viata sigur va arata bine si acesta  va fi in permanenta cantarit si urmarit cu centimetrul, sa nu cumva sa-si modifice dimensiunile initiale. Adora natura, dar totusi ar prefera sa doarma la un hotel 5 stele in asternuturi de matase cu persoana iubita, decat sub cerul liber. Adora adunarile de prieteni, petrecerile, mai ales cele organizate de el. Sa nu te miri daca primesti un mesaj cu o lista de cumparaturi pe care trebuie sa le faci, daca esti invitatul unui TAUR.

Incapatanarea lui poate fi interpretata ca un angajament, iar abilitatea de a-si indeplini sarcinile il face angajațul excelent, prieten si partener de nadejde pe termen lung, fiind intotdeauna acolo pentru oamenii pe care ii iubeste.

Lasa Comentariu