lista
SAGETATOR

17/12/2019 by Mediprice with 0 comments

Horoscop medical simpatic – SAGETATOR


Sagetatorul.. o zodie misto! Daca esti nascut sub acest semn, esti un norocos! Daca partenerul tau de viata este un Sagetator, niciodata nu este prea tarziu ca sa …FUGI! Asta daca nu fuge el inainte, pentru ca Sagetatorul are marea capacitate de a avea in permanenta un bagajel facut.

Dar. Cum ziceam, Sagetatorul are extrem de multe particularitati pozitive: prieten de nadejde, sufletul petrecerii, daca iubeste, iubeste sincer, pentru ca este o persoana sincera. Daca esti nascut in Sagetator si ai ramas fara 1 leu in buzunar, du-te si ia-ti un bilet la loterie, sigur vei castiga. Sau verifica-ti contul, sigur ai primit niste bani din cer.

Luptator si perseverent, chiar si cand o apuca pe un drum gresit, el merge pana la capat. Pentru ca este incapatanat. Si pana nu se convinge singur ca greseste, nu se va opri.

Daca lucrurile merg bine in relatia lui si are independenta care ii da aer, va fi statornic si familist. Animalele si copiii il iubesc, reciproca nu prea e valabila.

Zona corpului cea mai sensibila este gatul/ nasul. In permanenta e racit, asa ca, sfatul nostru este sa porti geaca, caciula si fular cand vremea o cere. Nu te alege nimeni cand incerci sa razbati prin troienele de zapada.

P.S. Stiu ca exista niste sosete murdare ascunse undeva in dormitorul tau. Te rugam sa le gasesti si sa le arunci inainte de a incepe o noua ciuma. Multumesc.

Lasa Comentariu