lista
pesti

06/03/2018 by Mediprice with 0 comments

Horoscop medical simpatic – PESTI


Horoscop medical simpatic  – PESTI

Draga pestisor,

Reprezinti ultima zodie si probabil, cea mai complexa din punct de vedere spiritual. Gandirea ta, deseori utopica, te face sa fi mai tot timpul vizionarul gastii. Apropo, Einstein era aceeasi zodie.

Dar… esti foarte sensibil si schimbator…exact ca Gemenii, o zodie dubla. Ai oricum atuul de a fi o persoana deseori ‘’dulce’’ si romantica…chiar tandra. Si reusesti cu usurinta sa starnesti iertarea in anturajul tau.

‘’Prietenul’’ tau cel mai bun este ‘’Psihologul de la bloc’’, o figura mistica caruia ii aduci prajiturele home made sau o sticluta cu ceva, la care te plangi de razboaie si foametea din Africa si la care te gandesti ca ar putea fi cel mai bun partener pentru un ‘’menage a trois’’ :)…fanteziile tale sunt mai tot timpul fierbinti…si ciudate.

Esti foarte cerebral, fapt apreciat deseori, dar judecata cateodata iti este afectata de sensibilitate.

Deoarece creierul tau este suprasolicitat, luna martie este perioada potrivita pentru a te descarca psihic si, daca nu ai deja un ‘’Psiholog de la bloc’’, este momentul sa il cauti pe mediprice.ro.

In plus, ai putea avea nevoie sa acorzi un pic de grija punctului tau cel mai sensibil…picioarele. Incearca o cura de ceaiuri detoxifiante pe baza de fenicul si daca se leaga, chiar de un masaj…facut probabil de “Psihologul de la bloc’’… 🙂

 

 

Lasa Comentariu