lista
capricorn poza

06/06/2017 by admin with 0 comments

Horoscop medical simpatic – CAPRICORN


Horoscop medical simpatic – CAPRICORN

Sanatate. O dorinta universala a fiintelor umane.

Indiferent de cat de puternic esti, sanatatea, la urma urmei, este cel mai pretios lucru. Astrologia a jucat intotdeauna un rol important în sanatate, astfel ca pozitiile planetare pot influenta in mare masura si conditiile de sanatate.

CAPRICORN

Suntem in perioada ‘’zilei’’ tale  si totul pare sa decurga mai bine…este foarte cald considerand anotimpul si asta te face extrem de fericit stiind cat de friguros esti.

Problemele cronice la articulatii si oasele tale obosite dupa un an lung si solicitant, au doar de castigat. Te simti mai bine si ti se pare ciudat faptul ca inca nu ai purtat izmene/ strampi pe sub cele trei perechi de pantaloni pe care de obicei le imbraci iarna.

Nu mai este cazul sa iti spun ca ai nevoie de sport (sau sex…chiar acum daca se poate)…sa iti lumineze pielea si sa iti stimuleze endorfinele.

Hei, stinge tigara! Este momentul propice pentru tine sa te lasi de fumat!

P.S. Stiai ca esti zodia cea mai longeviva?…. Da…chiar esti… Gandeste-te atunci la felul cel mai bun, emotionant si distractiv de a-ti trai viata si lasa cateodata de o parte proverbialul tau autocontrol.

Lasa Comentariu