lista
berbec

15/04/2018 by Mediprice with 1 comment

Horoscop medical simpatic – BERBEC


Horoscop medical simpatic – BERBEC

Draga Berbecut,

In gasca ta de prieteni probabil esti foarte cautat, datorita faptului ca esti glumet si cu pofta de viata, ceea ce conduce la o prezenta uriasa la evenimente sociale, intalniri, petreceri, etc…

Stiu ca este perioada zilei tale de nastere si ca ti-ai fi dorit un party continuu, dar fii un pic mai cumpatat, incepand cu mai multa odihna! Ritmul si entuziasmul ridicat nu pot duce decat la probleme ale capului, de exemplu migrenele – telefonul mobil incis de la interminabilele converasatii cu prietenii poate fi un factor declansant al durerilor de cap.

Esti o persoana curajoasa si iti plac riscurile. Daca joci un joc de poker împotriva unui Berbec, te poti astepta sa-i iei casa … sau in cel mai rau caz, sa i-o dai pe a ta.

In ciuda firii petrecarete, Berbecul este adept al unui stil de viata sanatos si are o latura sportiva dezvoltata. Tine-o tot asa, dar ai grija ca dupa ce s-a incheiat cariera sportiva, de cele mai multe ori Berbecul se intoarce la ruleta ruseasca pentru mentinerea adrenalinei.

Berbecul este confuz, imprevizibil si, în general, neclar. La fel si viitorul lui.

De fapt, nimeni nu poate prezice viitorul unui Berbec – nici macar cei mai de seama astrologi, care sunt capabili să propuna teorii despre lucruri foarte indepartate in viitor, cum ar fi sfarsitul lumii.

Asadar, draga Berbec, , fa ce stii mai bine…bucura-te de viata…este medicamentul tuturor bolilor, dar cu masura!

La multi ani!

Comentarii

Bianca

8 luni ago

La mine se potriveste:))

Lasa Comentariu