lista
banner palmed

04/06/2018 by Mediprice with 0 comments

Conferinta Nationala de Management Medical Modern în Spitale si Clinici Private


Mediprice Group anunta participarea  in calitate de partener la Conferinta Nationala de Management Medical Modern în Spitale si Clinici Private.

Conferinta Nationala de Management Medical Modern în Clinici si Spitale Private, aflata la a VIII-a Editie, se va desfasura in data de 15-17 IUNIE 2018, avand ca  TEMA: Serviciile medicale private din Romania, in context european , oferind participantilor oportunitatea de a realiza un dialog concret si eficient, între actorii principali din sectorul medical privat, autoritati si specialisti din domeniu, cu scopul analizarii deficientelor existente si identificarii celor mai bune solutii pentru a dezvolta sistemul medical romanesc.

Evenimentul organizat de Oameni si Companii, în parteneriat cu Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private (PALMED) si cu sustinerea Aliantei pentru Sanatate din Romania (APSR), reuneste peste 100 de reprezentanti ai clinicilor si spitalelor private, alaturi de oficialii din sistemul sanitar.

Mediprice.ro  este primul comparator de servicii medicale din Romania ce optimizeaza cautarea pe internet a serviciilor medicale, oferind informatii complete despre unitatile medicale, medici si tarife, reunind pana in prezent 70 de clinici medicale si lanturi private din Bucuresti, ce se va extinde si la nivel national.

Baza de date cuprinde peste 7.000 de prestatii medicale si este un agregator de servicii medicale, fiind cea mai usoara si rapida metoda de a accesa informatii despre un serviciu medical.

Lasa Comentariu