lista

MEDIPRICE GROUP

Str. Paris nr. 4, Sector 1, Bucuresti, Romania.

Telefon: 0722.964.560

Email: office@mediprice.ro

MEDIPRICE.RO este primul portal medical de comparare a preturilor din Romania. Noi oferim utilizatorului in mod gratuit informatii privind preturile analizelor si interventiilor medicale practicate de clinicile private si cabinetele medicale  din Romania. Astfel puteti accesa rapid, utilizand motorul de cautare existent pe site, analizele dorite  si puteti opta asupra listarii acestora in functie de pret, geolocalizare, medic si decontare CAS.

MEDIPRICE.RO nu este un magazin online si nu vinde servicii medicale catre utilizatori. Obiectivul nostru este sa stabilim o legatura intre vizitatorii site-ului nostru interesati de pretul investigatiilor medicale si clinicile care le practica.

Scopul platformei mediprice.ro se refera la redirectionarea utilizatorului catre clinica aleasa de acesta.

Contact

Salut! Numele meu este Sabin si sunt fondatorul platformei mediprice.ro. Am dezvoltat acest portal pentru a te ajuta sa gasesti rapid si simplu toate informatiile necesare alegerii unui serviciu medical atunci cand ai nevoie de asistenta medicala. Pentru a putea dezvolta optim functiile platformei si pentru ca tu sa ai acces la informatie medicala completa, acorda-mi un minut si completeaza un chestionar anonim legat de optiunile tale in domeniul Sanatatii.

Chestionarul poate fi completat AICI.