lista

Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Incepand cu 25 mai 2018 ne aliniem la noul Regulament (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Am actualizat politica noastra de confidentialitate pentru a va oferi mai multe informații despre modul în care compania noastra va protejează confidentialitatea, inclusiv informații despre cum sa va exercitati drepturile asupra datelor dvs.

Politica de confidentialitate descrie datele personale colectate si explica cum sunt acestea folosite, ce drepturi au utilizatorii abonati la newsletterul mediprice.ro cu privire la acestea si cum ne puteti contacta.

Mediprice.ro este operat  de societatea MEDIPRICE GROUP SRL, cu sediul in Ilfov, aceasta fiind  responsabila de procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personale.

E-mailul dumneavoastra a fost inclus in lista noastra in baza consimtamantului exprimat de dumneavoastra in urma abonarii la newsletter. Va puteti retrage oricand consimtamantul prin utilizarea butonului  DEZABONARE (UNSUBSCRIBE) existent in cadrul fiecarui e-mail primit din partea noastra.

Folosim adresa dumneavoastra de e-mail pentru a va trimite comunicari de marketing (informari privind cele mai noi oferte de servicii medicale si evenimente pe care le organizam) si nu va fi furnizata altor parti.

In conformitate cu prevederile legale aplicabile, aveti dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie aspura datelor, precum şi dreptul de a va opune prelucrării datelor dumneavoastra cu caracter personal. De asemenea, aveti dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la rectificare, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, precum și dreptul de a depune o plangere în fata autoritatii de supraveghere și de a va adresa justiției. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti adresa o cerere scrisa datata și semnata catre MEDIPRICE GROUP la adresa de e-mail office@mediprice.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0722.964.560.

Daca ne veti contacta cu o solicitare privind datele dumneavoastra personale, noi o vom trata cu atentie maxima in cel mai scurt timp si cat mai eficient pentru a rezolva problema ridicata.